Studenten skivakantie - Goedkope skireizen voor studenten!

Met meer dan 2.500 accommodaties vindt iedereen bij ons het juiste aanbod voor zijn skivakantie. Natuurlijk is daar ook een skireis voor studenten met weinig geld bij. Juist in Frankrijk vind je voordelige aanbiedingen voor appartementen met zelfverzorging - gewoon je studentenhaver en coffee to go van huis meenemen en je skivakantie kost amper wat! Als het slechts om een korte skireis gaat, vind je vooral in Duitsland en Oostenrijk een groot aanbod accommodaties voor een kort verblijf. Bekijk nu één van onze vele ski-aanbiedingen voor studenten!

Studenten skivakantie - Goedkope skireizen voor studenten!
Studenten skivakantie - Goedkope skireizen voor studenten!

Deze evenementen staan op de top op studenten te wachten

Veel gave events staan op de toppen van deze wereld op je te wachten! Een hele bijzondere Season Opening vindt bijvoorbeeld elk jaar in het Franse les 2 Alpes plaats. Op de PowderWeek vind je precies de afwisseling en het pisteplezier dat je aan het begin van het seizoen zoekt! Een week lang feesten we in de Franse Alpen met een geweldig programma en powder. Wees er bij als het in december weer losbarst op de PowderWeek of bij Top of the Mountain in Ischgl!

Tentamens voorbij - nu spontaan op wintervakantie>

Jouw grote voordeel: als student ben je relatief flexibel - maak daar gebruik van! Als je niet midden in de tentamens zit, heb je de vrijheid die niet veel mensen hebben en kan je gebruikmaken van voordelige Last-Minute Angebote. Zo heb je bij ons zelfs de mogelijkheid om tot één dag voor vertrek te boeken. Laat de studiestress achter je met onze Last-Minute & More-aanbiedingen en bespaar hier geld! Daarnaast zijn de skigebieden niet zo druk als tijdens de populairste data. Overigens rijden ondertussen vele bussen en de trein direct naar de Alpen. Zo is de heenreis niet alleen voordelig, maar ook ontspannen. Als jullie als groep onderweg zijn, kan je je direct tijdens de heenreis naar het skigebied op de skivakantie instellen.