Wintersport in een clubhotel - spannende familievakantie met vele extra's

Een clubhotel in de sneeuw is voor actieve families en stellen met hoge verwachtingen de beste keuze. De fraaie resorts zijn goed uitgerust en bieden zowel in de accommodatie alsook in de sneeuw een gevarieerd aanbod aan vrijetijdsactiviteiten. Van een kinderopvang tot animatieprogramma en sportaanbod is er voor een ieder wat wils. Ook de verzorging is met halfpension PLUS of All Inclusive zeer uitgebreid en gevarieerd. Soms zijn er zelfs guides, toegang tot wellnessfaciliteiten of ski- en snowboardlessen inclusief. Clubhotels bieden u meer comfort en amusement - ontdek met ons deze compleet nieuwe vakantiewereld.

Wintersport in een clubhotel - spannende familievakantie met vele extra's
Wintersport in een clubhotel - spannende familievakantie met vele extra's

Wat is een clubhotel?

Een clubhotel in het skigebied biedt een nog grotere keuze aan wellness- en sportmogelijkheden dan gewone hotels en hecht bovendien nog meer waarde aan oppas en amusement voor de kinderen. Een clubhotel ligt meestal zeer centraal, is goed bereikbaar en is het perfecte uitgangspunt voor uitstapjes. Ook de verzorging is diverser en van hoge kwaliteit. Met het hele gezin of alleen - hier ontmoeten de meest uiteenlopende mensen elkaar in een ongedwongen sfeer.

De voordelen van een skivakantie in een clubhotel

Voor iedereen betekent vakantie en ontspanning iets anders. Als een veelzijdig aanbod amusement, eten en drinken, wellness en avontuur uw idee is van een ontspannen vakantie, dan moet u uw volgende skivakantie absoluut in een clubhotel doorbrengen. Juist voor gezinnen bieden clubhotels veel mogelijkheden en een breed aanbod dat normale hotels niet bieden, zoals bijvoorbeeld een omvattende en professionele kinderoppas voor kinderen van elke leeftijd met heel veel animatie. Veel activiteiten vinden buiten in de sneeuw plaats, maar ook in het clubhotel zal u zich niet snel vervelen! Zwembaden binnen en vele andere sportmogelijkheden houden u, met of zonder kind, in beweging. Terwijl uw kind zich uitleeft in de kinderoppas, kunt u in het wellnessgedeelte heerlijk uitrusten.

Waarop letten bij een skivakantie in een clubhotel?

Clubvakantie en skivakantie kunnen, zoals u ziet, dus goed met elkaar worden gecombineerd! Toch moet u erop letten waarop het clubhotel van uw keuze zich vooral heeft toegelegd. Sommige clubhotels hechten veel waarde aan het wellnessaanbod of het skiën en andere zijn, vanwege de professionele kinderoppas, perfect geschikt voor gezinnen. Als u op deze punten let, staat niets uw volgende clubvakantie meer in de weg!