Nieuwsbrief

Nu aanmelden en van veel voordeel profiteren!

Meer reisinformatie

Coronavirus: stand van zaken & vooruitblik

Stand: 09-12-2022

Een skivakantie is zonder beperkingen mogelijk

 • De inreisbeperkingen wegens Corona zijn in de Alpenlanden en andere winterbestemmingen opgeheven.
 • Mondkapjes zijn in de skiliften en gondels niet langer verplicht, maar worden wel aanbevolen.
 • Er is geen testplicht voor hotelovernachtingen of voor bezoek aan restaurants en bars.
 • Na een positieve Coronatest hoef je niet langer in quarantaine, maar het wordt wel aanbevolen.

 • Hieronder vind je de links naar de huidige regelgeving van de vakantielanden.

  Onze Corona-geld-terug-garantie

  Wanneer de accommodatie of alle in de bij ons gekochte skipas inbegrepen skigebieden zijn gesloten tijdens jouw vakantieperiode, kun je je vakantie gratis annuleren. Dat geldt ook wanneer de reis niet mogelijk is omdat het vakantieland de grenzen heeft gesloten.
  In dat geval kun je je boeking vanaf 12 dagen voor je vakantie begint gratis annuleren. Dit geldt niet voor reizen die minder dan 12 dagen voor vertrek zijn geboekt en de reden van annulering op dat moment al bekend was.De annulering moet minimaal 7 dagen voor je vakantie (tot 14.00 uur) worden doorgegeven.

  We zullen de terugbetaling van de reissom binnen 14 dagen na annulering regelen. In de twee afgelopen winterseizoenen 2019/2020 en 2020/2021 hebben we 100% van de betalingen van de reizen teruggestort die door de coronapandemie moesten worden afgezegd. Daarnaast zijn alle betalingen voor pakketreizen in geval van faillissement bij het Duitse Reisverzekeringsfonds (DRSF) verzekerd.

  Om een efficiënte en chronologische verwerking aan de hand van de begindatum van de vakantie te garanderen, vragen wij je om pas op de uiterste datum (12 dagen voor het begin van de reis) contact met ons op te nemen als je wilt annuleren. Vanwege de hoge werklast vragen we om begrip voor het niet kunnen garanderen van het beantwoorden van de vragen voor de aangegeven 10 dagen en dat we alle inkomende e-mails chronologisch zullen beantwoorden aan de hand van de datum van de reisperiode.


  Actuele reisadviezen en waarschuwingen

  Onder volgende link kun je het reidadvies voor het geboekte vakantieland aangeven en inzien: Reisadviezen per land vanuit het RIVM

  Belangrijke externe links met gedetailleerde Corona-informatie over onze bestemmingen