Nieuwsbrief

Nu aanmelden en van veel voordeel profiteren!

Beschikbaarheidsmelding - ontvang een bericht als jouw accommodatie boekbaar is

Beschikbaarheidsmelding

Jouw gewenste accommodatie voor het volgende seizoen in de gaten houden!

Ben jij helemaal fan van een accommodatie en wil jij de eerste zijn die 'm voor volgend jaar boekt? Dat is met onze beschikbaarheidsmelding geen probleem! Je krijgt een mailtje zodra jouw accommodatie weer te boeken is via onze website.

Zo gaat het in z'n werk

  1. Over het algemeen geldt: Voor accommodaties die nog niet boekbaar zijn voor het komende winterseizoen is een "hou mij op de hoogte" knop beschikbaar.
  2. Weet jij al precies welke accommodatie je wilt boeken?
    Dan kun je de naam van de accommodatie invoeren bij de reisbestemming en direct zoeken. Indien deze accommodatie niet direct te boeken is, kun je je aanmelden voor onze beschikbaarheidsmelding via de knop 'hou mij op de hoogte.'
  3. Weet je de naam van de accommodatie niet meer, maar wel de bestemming?
    Zoek dan via "Bestemming" naar de plaats waar de gewenste accommodatie zich bevindt. Op de overzichtspagina van de plaats, onder de kaart, zie je alle accommodaties die wij doorgaans in ons aanbod hebben in de betreffende bestemming. De accommodaties die nog niet boekbaar zijn voor het komende winterseizoen, die helemaal aan het einde van de resultatenlijst verschijnen, bevatten in plaats van een prijsoverzicht een gekleurde knop "hou mij de op de hoogte".
  4. Als je hier je e-mailadres achterlaat krijg je een melding zodra de accommodatie weer beschikbaar is. We gebruiken je gegevens niet voor reclamedoeleinden.
  5. Als je meer over onze actuele aanbiedingen en kortingsacties wilt weten, kun je je hier aanmelden voor onze nieuwsbrief.