Nieuwsbrief

Nu aanmelden en van veel voordeel profiteren!

Beschikbaarheidsmelding - ontvang een bericht als jouw accommodatie boekbaar is

Beschikbaarheidsmelding

Hou jouw accommodatie voor volgend seizoen in de gaten

Ben jij helemaal fan van een accommodatie en wil jij de eerste zijn die 'm voor volgend jaar boekt? Dat is met onze beschikbaarheidsmelding geen probleem! Je krijgt een mailtje zodra jouw accommodatie weer boekbaar is op onze website.

Zo gaat het in z'n werk

  1. Het kan voorkomen dat een accommodatie niet wordt getoond als je via onze website zoekt. Dan is hij voor de volgende seizoen nog niet boekbaar of al volgeboekt.
  2. Als je een beschikbaarheidsmelding wilt, ga dan naar onze website en klik op het menu bovenin op "reisbestemmingen". Kies het dorp of de skiregio waar je gewenste accommodatie zich bevindt.
  3. Daarna zie je de informatiepagina over het gekozen gebied. Onder de tekst zie je een landkaart met alle accommodaties die we normaal gesproken aanbieden. Bij de accommodaties die nog niet boekbaar zijn zie je geen bedragen in het prijsoverzicht, maar kun je op de button 'hou mij op de hoogte' klikken.
  4. Als je hier je hier je e-mailadres achterlaat krijg je een melding zodra de accommodatie weer beschikbaar is. We gebruiken je gegevens niet voor reclamedoeleinden.
  5. Als je over onze actuele aanbiedingen en kortingsacties wilt weten, kun je je hier aanmelden voor onze nieuwsbrief.