Klantbeoordeling

Fai della Paganella

20 Aantal beoordelingen:

100 % Aanbeveling:

Plaats 8,7
Skigebied 9,2
Pistekaart
Informatie over het skigebied
Paganella
Het hoogste punt: 2.125 m
Het laagste punt: 1.030 m
Hoogte skioord: 958 m
Liften in totaal: 18
Sleepliften: 4
Stoeltjesliften: 12
Gondelbaan: 2
Pistes in totaal: 34 km
Pistes:
10 km
Pistes:
23 km
Pistes:
1 km
Skiroutes: 1 km

Skivakantie Fai della Paganella - Italiaanse nuchterheid ontmoet Dolce Vita!

Fai della Paganella

Al tijdens de afgelopen eeuwen was Fai della Paganella een populaire bestemming in de Paganella en aan het begin van de 19e Eeuw kwamen de eerste ski pioniers naar dit gebied om de pistes te verkennen. Op de dag van vandaag is het skigebied van Fai della Paganella en Andalo een modern sportcentrum met moderne liften en sneeuwkanonnen.

De plaats met zijn traditionele huizen heeft nog altijd een originele charme. Het prachtige landschap van Trentino is de ideale setting voor een actieve vakantie, waarbij niet alleen de wintersport belangrijk is, maar ook vele andere gevarieerde activiteiten. De zonnige en rustige ligging op een plateau en Fai della Paganellas eigen charme zal u betoveren!

Paganella

Het Paganellagebergte strekt zich op een hoogte van 1.030-2.125 m over het dal van de Etsch uit. Van de 2.125 m hoge bergtop heeft men een adembenemend uitzicht op het zuidelijk gelegen Gardameer tot aan de Dolomieten in het noorden. Met zijn in totaal rond 32 pistekilometer, waarvan de meesten een gemiddelde moeilijkheidsgraad hebben, is de Paganella vooral bij gezinnen met kinderen erg geliefd. In tegenstelling tot veel Oostenrijkse skigebieden vinden de vakantiegangers in Paganella op de eerste plaats de Italiaanse gemoedelijkheid en de gezellige hutten, waar je na het skiën van een heerlijke kop cappuccino kan genieten. Vanuit Paganella bereikt u gemakkelijk Trient, de oude bisschops- en hoofdstad van Trentino. Daar kan je de romantische Dom en het Castello del Buonconsiglio met zijn musea bezoeken of gezellig in de vele boetiekjes en winkels shoppen.

Vervoer Fai della Paganella

  • Trein: Mezzocorona (ca. 15 km), Trente (ca. 30 km)
  • Vliegtuig: Verona (ca. 125 km), Venetië (ca. 250 km), Innsbruck (ca. 175 km)

Accommodaties in Fai della Paganella

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Fai della Paganella

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs

Veilig boeken met de SnowTrex voordelen

Loading...
StickyNewsletter