Skigebieds-consultant
Zo vind je jouw perfecte skigebied:
  1. Geef aan hoe belangrijk de volgende punten voor je zijn.
  2. Wij geven je de skigebieden die optimaal bij deze wensen aansluiten!
Gegevens van het skigebied
willekeurig willekeurig
willekeurig willekeurig
willekeurig
Skigebied bijzonder geschikt voor
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
Overig
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
maakt niet uit
Reisgegevens
willekeurig
Jouw selectie
Grootte skigebied: willekeurig Beginners: maakt niet uit Snowpark: maakt niet uit Reisduur: precies zoals aangegeven
Hoogste punt skigebied: willekeurig Pro's & freeriders: maakt niet uit Liften & banen: maakt niet uit land: willekeurig
Langlaufloipes km: willekeurig Klantbeoordeling: willekeurig Prijs per persoon: willekeurig
Families & kinderen: maakt niet uit Après-ski: maakt niet uit Reisperiode : willekeurig
Er is een fout opgetreden. Gelieve de aangegeven criteria aan te passen en het opnieuw te proberen. Er is iets fout gegaan tijdens de zoektocht
Klantbeoordeling

Bardonecchia

44 Aantal beoordelingen:

88 % Aanbeveling:

Plaats 8,8
Skigebied 8,1

Skigebied Bardonecchia

Informatie over het skigebied
Het hoogste punt: 2.694 m Gondelbaan: 1
Het laagste punt: 1.300 m Pistes in totaal: 100 km
Hoogte skioord: 1.312 m
Pistes:
54 km
Liften in totaal: 23
Pistes:
38 km
Sleepliften: 13
Pistes:
8 km
Stoeltjesliften: 9

Skigebied Bardonecchia

Met de skipas "Bardonecchia" kun je gebruik maken van een totaal van 100 pistekilometers en 23 liftvoorzieningen. Tijdens de Olympische Winterspelen van Turijn 2006 vonden in Bardonecchia vele snowboardwedstrijden plaats: parallel reuzenslalom, halfpipe en de boardercross. Maar ook skiërs komen hier niets te kort.

Het grotere gebied begint in het centrum aan de Campo Smith en is voor beginners evenals voor gevorderden uitermate geschikt. De verzorgde pistes zijn dankzij hun hoogteligging en moderne sneeuwinstallaties erg sneeuwzeker. Het gebied “Jaffereau” (2.800 m) aan de andere kant van het vakantieoord is onder de ervaren skiërs erg populair. Het biedt leuke off-pistemogelijkheden en een prachtig uitzicht over de bergomgeving!

Gedragsregels op de piste in Italië

Om de veiligheid op de skipistes in Italië te waarborgen, zullen vanaf 2022 nieuwe veiligheidsvoorschriften geïntroduceerd worden. Om gebruik te kunnen maken van de skigebieden moet iedereen een aansprakelijkheidsverzekering hebben afgesloten die schade aan derden dekt. Deze verzekering kunnen reizigers ook ter plaatse afsluiten voor de dagen dat ze op vakantie zijn. Dronken skiën is verboden en wordt bestraft met hoge boetes. Maximaal 0,5 mg alcohol per liter bloed is toegestaan. Daarnaast is het dragen van een helm verplicht voor alle minderjarigen tijdens het skiën, snowboarden of rodelen om het risico op verwondingen te beperken.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Après-ski Bardonecchia

Langs de pistes bevinden zich talrijke bars en restaurants, waar men heerlijk bij kan komen. In het dal aangekomen, nodigen de diverse cafés met zonneterrassen en bars tot après-skiën uit. Later op de avond kun je je verheugen op de gezellige restaurants met hun lokale specialiteiten en wijnen. Voor wie na het skiën nog sportief willen zijn, biedt Campo Smith een volledig uitgerust fitnesscentrum met o.a. sauna en massageruimte. Verder is er een binnenzwembad, een schaatsbaan, sneeuwschoenwandelingen evenals tennis, basketbal en volleybal. Bardonecchia biedt voor zijn gasten in het “Palazzo delle Feste” een gevarieerd programma aan met shows en evenementen.

Snowpark: Snowpark Bardonecchia

Het Bardonecchia Snowpark laat de harten van elke snowboarders en freestylers sneller slaan: er zijn kickers, rails, boxen en een compleet verlichte Olympische halfpipe. De halfpipe is 130 m lang, 18 m breed en 6 m hoog. Het hele funpark is met een soundsysteem uitgerust. Bovendien is er een lounge-gedeelte dat gratis Wi-Fi, banken, videospelletjes, een skullcandy zone en een bar biedt.

Het snowpark werd zo gebouwd, dat zowel beginners alsook profs aan hun trekken komen. Hierdoor biedt het park verschillende arealen, gebaseerd op verschillende moeilijkheidsniveaus: het Red Park voor gevorderden en het Blue Park voor beginners evenals het Burton Park dat ook voor kinderen geschikt is. Vorig seizoen werd de JIBBING PRO piste geopend, die met 600 m lengte door het woud loopt.

Is het skigebied Bardonecchia niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens naar: skigebieden Italië

Beoordelingsrapport van experts Bardonecchia

Het testrapport Bardonecchia is samengesteld uit de categorieën top-beoordelingscriteria, beoordelingscriteria voor bijzondere belangen en andere beoordelingscriteria, die het resultaat met de desbetreffende wegingsfactor beïnvloeden.

Totaalcijfer in de beoordeling

(4 van 5 sterren)

Top-beoordelingscriteria
Deze beoordeling wordt dubbel berekend in het resultaat.

Liften & banen
Sneeuwzekerheid

Beoordelingscriteria voor bijzondere belangen

Families & kinderen
Beginners
Gevorderden & freeriders
Snowparks

Verdere beoordelingscriteria

Après-ski

Accommodaties in Bardonecchia

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skigebied Bardonecchia

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs

Veilig boeken met de SnowTrex voordelen