Klantbeoordeling

Les 2 Alpes

1.748 Aantal beoordelingen:

92 % Aanbeveling:

Plaats 8,7
Skigebied 8,8
Pistekaart
Informatie over het skigebied
Les 2 Alpes
Het hoogste punt: 3.560 m
Het laagste punt: 1.280 m
Hoogte skioord: 1.650 m
Liften in totaal: 52
Sleepliften: 26
Stoeltjesliften: 19
Gondelbaan: 7
Pistes in totaal: 200 km
Pistes:
110 km
Pistes:
56 km
Pistes:
34 km
Skiroutes: 27 km

Skivakantie Les 2 Alpes – Vakantie op de gletsjer met zon en poedersneeuw!

Les 2 Alpes

Het zuidelijke Les 2 Alpes is met haar zonnige skihellingen tot 3.560 m hoogte één van de hoogst gelegen gletsjergebieden ter wereld. Of het nu zomer of winter is, in het paradijs voor poedersneeuwliefhebbers is er altijd goede sneeuw te vinden, want het merendeel van de in totaal 227 pistekilometers bevinden zich op een hoogte van meer dan 2.500 m! Het uitgestrekte en zeer gezellige centrum van Les Deux Alpes onderscheidt zich van de vaak zeer compacte Franse skioorden. Veel pistes en liften eindigen in het midden van het toeristische centrum van Les 2 Alpes, waar je in talrijke winkels kunt grasduinen. Daarnaast zijn er een zwembad, sauna en whirlpool om te relaxen en is er de ijsbaan om te sporten en plezier te maken. Wanneer je honger krijgt, kun je bij de talrijke restaurants terecht om de specialiteiten van de Franse keuken te ontdekken. Bovendien zijn er ook talrijke vrijetijdsmogelijkheden zoals paragliden, schaatsen, bowlen, helikoptervluchten maken of ijsklimmen - de mogelijkheden in Les 2 Alpes zijn eindeloos!

PowderWeek: De opening van het skiseizoen in Les 2 Alpes! Van 2 t/m 9 december 2023 vieren we daar de start van het winterseizoen met een gevarieerd feest- en voorprogramma. Meer info vind je hier.

Oisans

De regio Oisans ligt in de Franse Hoge Alpen en wacht met de imposante top Barre des Écrins (4.102 m), de zuidelijkste top in de Alpen van meer dan 4.000 m, die in de richting Côte d’Azur naar de Middellandse Zee afvlakt, op u. Tot de regio behoren de bekende massieven Belledonne, Écrins en Grandes Rousses. Wielerfans kennen de regio vooral door de Tour de France, omdat hier vaak enkele van de zwaarste etappes, zoals bijv. naar de Alpe d'Huez, plaatsvinden. Maar ook in de winter is de regio Oisans bij de vakantiegangers zeer geliefd. Poedersneeuw en zonneschijn lokken in de wintermaanden talrijke bezoekers naar de regio, die talrijke gerenommeerde wintersportplaatsen herbergt.

Vervoer Les 2 Alpes

  • Trein: Grenoble (ca. 70 km),
  • Vliegtuig: Grenoble (ca. 110 km), Chambéry (ca. 135 km), Lyon-Saint Exupéry (ca. 155 km), Turijn (ca. 180 km)

Artikelen over Les 2 Alpes

alle artikelen

Accommodaties in Les 2 Alpes

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Les 2 Alpes

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs

Veilig boeken met de SnowTrex voordelen

Loading...
StickyNewsletter