Nieuwsbrief

Nu aanmelden en van veel voordeel profiteren!

Meer reisinformatie

Kortingen ter plaatse

Kortingen ter plaatse

Wanneer je een accommodatie in onderstaande regio's hebt geboekt, krijg je met je reisdocumenten tegoedbonnen die je ter plaatse kunt verzilveren.

Zillertal: € 20 tegoedbon voor een tandemvlucht

Beleef dit mooie stukje Oostenrijk vanuit een nieuw perspectief en ervaar hoe het is om te vliegen! Wij bieden je de mogelijkheid deze onvergetelijke ervaring in het prachtige Zillertal te maken. Als wintersporter krijg je een € 20 tegoedbon voor een tandemvlucht in Penken. De vluchten worden op een veilige manier door professionele en ervaren tandempiloten begeleid en uitgevoerd.

Vereisten voor passagiers

Als passagier hoeft je geen voorkennis of ervaring te hebben. Het maakt niet uit of je jong of oud bent, licht of zwaar, groot of klein. Alles wat je nodig hebt zijn goede schoenen en een warme outfit - en dan ga je al!

Voorwaarden

  • De tegoedbon is geldig voor een hoogtevlucht (1.200 m) of super hoogtevlucht (1.450 m), de vliegtijden zijn afhankelijk van de wind omstandigheden.
  • De tegoedbon is dagelijks geldig. Je moet rond 1 week voor aankomst een afspraak te maken (zie het telefoonnummer in de reisdocumenten, die ca. 14 dagen voor vertrek worden verstuurd).
  • De rit naar de startplaats is niet in de prijs inbegrepen.
  • De tegoedbon is niet inwisselbaar tegen contanten.

Livigno

  • 20% korting op verhuur van skikleren

Zell am See & Kaprun

  • 5% korting in het restaurant "Deins & Meins" in Zell am See